`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nutrisport

Nutrisport Creatine Monohydrate Comp 200gr

  • Nutrisport Creatine Monohydrate Comp 200gr
  • Nutrisport Creatine Monohydrate Comp 200gr

Nutrisport Creatine Monohydrate Comp 200gr

Tuotekuvaus Nutrisport Creatine Monohydrate Comp 200gr

Kreatiini on kiistatta yksi laajimmin hyväksytty lisiin Sports Nutrition teollisuudelle, koska lukuisat tutkimukset, jotka ovat osoittautuneet tehokkaiksi. Kreatiini on kyky lisätä varannot ATP lihaksen tasolla, mikä on tullut suuri liittolainen niille urheilijoille, jotka pyrkivät kouluttaa syvällisemmin ja enemmän valtaa.

Kreatiinimonohydraatti CN on turvallinen ja tieteellisesti todistettu tuote. Sen vaikutukset ovat kasvu lihasten suorituskykyä, pienentää osaltaan lihasheikkous ja kiihtyvyys takaisinperintäprosesseissa jälkeen intensiivisen istuntojen koulutusta. Voit löytää erilaisia ​​kreatiinimonohydraatti muodoissa sisällä valikoimaamme.

Tekniset tiedot:

ESITYS:

Pullo 200 tablettia 1 g.

ALLERGEENI:

Ei sisällä allergisoivia ainesosia.

Suositeltava vuorokausiannos:

Kaksi päivittäistä Kreatiinimonohydraattia laukausta on otettava: yksi harjoittelun jälkeen ja yksi ennen nukkumaanmenoa.

On suositeltavaa tehdä kolmasosa esikoulutuslaitteeseen ammuttu.

Lastaus vaihe: Ota vastaa 15 20 g päivässä, levittää 3 laukausta, ja 1 viikko.

Ylläpitovaihe: Ota 3 g päivässä, ennen tai jälkeen koulutuksen.

On suositeltavaa sekoittaa Kreatiinimonohydraattia CN kanssa 'Hera Kulta valkuaisen saavuttaa suuremman lihasten kehittämiseen.

AINESOSAT:

Kreatiinimonohydraattia (67%), täyteaineita (selluloosa ja kalsiumfosfaatti), anti paakkuuntuminen aine (kasviperäinen magnesiumstearaatti).


Tilaa Nutrisport:n tuotteet, kuten Creatine Monohydrate Comp 200gr, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu smashinn:aan, omaan tennis & padel verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Nutrisport Creatine Monohydrate Comp 200gr jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Nutrisport Creatine Monohydrate Comp 200gr

Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje