`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nutrisport

Nutrisport Carbo Energy 18 Units

Nutrisport Carbo Energy 18 Units

  • Nutrisport Carbo Energy 18 Units
  • Nutrisport Carbo Energy 18 Units
  • Nutrisport Carbo Energy 18 Units

Nutrisport Carbo Energy 18 Units

Tuotekuvaus Nutrisport Carbo Energy 18 Units

Mikä on Carbo geeli?

Hiilihydraatit ovat energiaperustaa aineenvaihduntaa, koska ne toimivat 'polttoaine' harjoituksen aikana samalla kun ne tallennetaan lihasmassan muodossa glykogeenin kattaa energiantarve harjoituksen.

NutriSport Carbo Gel on helppo ja kätevä tapa kuljettaa kuorma hiilihydraattien (glykogeenin), tuntia ennen kilpailua tai pitkällä aikavälillä koulutusta, samalla vitamiineja ja elektrolyyttejä. Kanssa 42 g hiilihydraatteja per annos, NutriSport Carbo Gel yhdistää sen koostumus:

Pitkäketjuiset hiilihydraatit, joista saa energiaa elimistöön peräkkäin.

Isomaltuloosi (palatinoosi TM), pitkävaikutteinen disakkaridi, joka takaa jatkuvan energian tarjonta.

(Yhdistelmä sekä hiilihydraattiketjuista varmistetaan glykemiakuorma selviytyä intensiteetti käyttää energiaa esiintyminen vältettiin pelätty 'wall').

Natriumin ja kaliumin, elektrolyyttejä, että menetämme kanssa hikeä ja jotka ovat välttämättömiä mekanismeja supistumisen ja rentoutumisen lihasten ja verenkiertoelimistön.

Vitamiineja (B1, B2, B3, B6, C, E), olennaista energia hiilihydraattien (B1, B2, B3, B6) sekä niiden antioksidanttinen merkitys (C ja E).

NutriSport Carbo geeli on mukava ottaa niin monta tuntia ennen harjoitusta, sillä päivää ennen voimakas ja pitkäkestoinen fyysinen ponnistelujen ansiosta käytännön muotoon antaa meille mahdollisuuden tehdä erilaisia ​​hiilihydraatteja saannin päivän aikana.


Osta Nutrisport Carbo Energy 18 Units markkinoiden halvimmalla hinnalla! tennis & padel verkkokauppamme, smashinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Terveys ja ravinto lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Nutrisport Carbo Energy 18 Units:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset tennis & padel kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Nutrisport Carbo Energy 18 Units

Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje