`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nutrisport

Nutrisport Barrita Fusion Bar Energy Box 20 Units

  • Nutrisport Barrita Fusion Bar Energy Box 20 Units
  • Nutrisport Barrita Fusion Bar Energy Box 20 Units

Nutrisport Barrita Fusion Bar Energy Box 20 Units

Tuotekuvaus Nutrisport Barrita Fusion Bar Energy Box 20 Units

I + D NutriSport-osasto on hiljattain kehittänyt toiminnoissaan uusia toimintoja. Nimeltään FUSION BAR, nämä palkit on valmistettu parhaimmillaan luonnollisista jalostamattomista ainesosista, kuten kaurahiutaleista, joissa ei ole gluteenia, quinoa, kuivattuja hedelmiä, Goji Marjoja,

auringonkukansiemeniä, kanelia, acerolaa, kaakaota? Lisäksi FUSION BAR-palkit sisältävät suuria ravintoaineita.

Kaunis FUSION BAR? Voit valita sen suolainen tai makea makuja. Nämä palkit tarjoavat energianlähteen, jota suolistamme hitaasti absorboivat ja aiheuttavat kyyneltyä vaikutusta. FUSION BAR on erinomainen valinta, kun päättää, mitä syödä päivällä tai ennen, harjoittelun aikana tai sen jälkeen.

Hiljattain julkaistu FUSION BAR tarjoaa energian ja elinvoimaisuuden lähteen missä tarvitset.

FUSION Bar ENERGY toimittaa elimistölle huomattavan määrän energiaa. Se sisältää ainesosia kuten manteleita (51%) ja maapähkinöitä (15%). Muiden ainesosien joukosta FUSION Bar ENERGY on pääpiirteissään sen sisältö magnesiumissa ja fosforissa. Molemmilla hivenaineilla on tärkeä rooli optimaalisessa lihasten suorituskyvyssä. Ota suoraan FUSION Bar ENERGY päivällä tai harjoituksen aikana.

Ravitsemustiedot per baari (38 g):

Energia-arvo 193 Kcal

Rasva 12 g

Joista: kyllästää 1,1 g

Hiilihydraatti 15 g

Josta: sokeri 10 g

Kuitu 2,9 g

Proteiini 4,6 g

Suola 9,2 mg

Magnesium 55 mg (15% *)

Fosfori 102 mg (15% *)

ALLERGENS: Se sisältää soijapohjaisia ​​ja pähkinöitä.


Suunnitteletko Nutrisport Barrita Fusion Bar Energy Box 20 Units:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi smashinn:n, tennis & padelkaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 27.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! smashinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Nutrisport-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla tennis & padel tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Nutrisport Barrita Fusion Bar Energy Box 20 Units

Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje