`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nutrisport

Nutrisport Artrinutril Sport Joint 160 Units

  • Nutrisport Artrinutril Sport Joint 160 Units
  • Nutrisport Artrinutril Sport Joint 160 Units

Nutrisport Artrinutril Sport Joint 160 Units

Tuotekuvaus Nutrisport Artrinutril Sport Joint 160 Units

Artrinutril Sport Joint:

Fyysinen aktiivisuus on yksi tärkeimmistä syistä kulumista nivelten ja jänteiden, joka puolestaan ​​on vastuussa monista tyypillisiä patologioiden urheilijoita. Ottaen huomioon tarve kattaa että kulumista ja estää mahdolliset vammat NutriSport muotoili Artrinutril Sport yhteinen kaikkia näitä ainesosia, jotka edistävät terveyden parantamiseksi nivelten ja sidekudoksen.

ainekset:

Hydrolysoitu kollageeni: se on osuus proteiini, joka suosii regenerointi rustokollageeni sekä nivelside, jänne ja luukudokseen. Koska ei ole tämän ainesosan tavanomainen ruokavalio, on tarpeen täydentää ruokavaliota kompensoimaan aiheuttamalta pilaantumiselta, liikuntaa.

Glukosamiini & kondroitiini: molemmat tärkeitä ravintoaineita, joiden avulla vahvistetaan niveliä.

Uutetta Harpagofito: luonnollinen uute anti inflammatorisia ominaisuuksia erittäin suositeltavaa tapauksissa nivel, reumaattiset ja niveltulehdukset kivut.

Metyyli Sulfonyyli Metaani (MSM): se on lähde luonnollinen rikki ja on ratkaisevan ainesosa sidekudoksen synteesin. Se toimii myös 'luonnollista lubricant'.

Hyaluronihappo: se on merkittävä sen läsnäolo nivelnesteessä ja nivelkudoksesta. Se on myös erittäin kosteuttavat ominaisuudet.

Magnesium: osallistuu rakentaminen kudosten kollageenin ja nivelten voiteluun.

C-vitamiini: vitamiinin kanssa tärkeä antioksidantti rooli ja tarvittavat korjaus- ja synteesiä kudoksiin.

Sinkki ja mangaani: molemmat hivenaineet ovat olennaisia ​​luuston terveydelle sekä synteesissä ruston ja nivelnesteen.

Kuinka käyttää:

Kestää 4 tablettia päivässä.


Jos pidät Nutrisport Artrinutril Sport Joint 160 Units:sta, tutustu myös muihin Nutrisport:n tennis & padeltuotteisiin Terveys ja ravinto osastollamme ja Urheilulisät katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia smashinn:ssa, omassa tennis & padel verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Nutrisport Artrinutril Sport Joint 160 Units

Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Ravintolisä

-

Koska otan heidät, polvet eivät niukku

Suositella

-

Suuri yksimielisyys näiden pillereiden käytön jälkeen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje