`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

New balance

New balance Bra Metro Run

New balance Bra Metro Run

  • New balance Bra Metro Run
  • New balance Bra Metro Run
  • New balance Bra Metro Run

New Balance Bra Metro Run

Tuotekuvaus New balance Bra Metro Run

Mitään ei ole sinun ja liikunnan kesken Metro Run Crop -urheilusolmuksessa. Keskipitkän vaikutuksen valinta, tämä rintaliivillä on korkean profiilin etuosa kattavuudelle ja T-taka takaavat suuren takanäkymän. Mesh-paneelit ja NB DRY-kangas auttavat sinua pysymään kuivina ja viileinä kovan harjoittelun aikana. Lisäksi New Balance Metro Run Crop -sarjan rintaliivit sisältävät proteesin ja evästeiden mukavat taskuja irrotettavalla tyynyllä lisättävyyden ja mautonta muotoilua varten.

Ominaisuudet:

Evästeiden ja proteesin ystävällinen tasku

Kapselointi ja puristustuki (sisäiset kupit ja vuoraus tukevat kukin rintoja erikseen samalla kun ulkokuoret tarjoavat pakkauksen)

Mesh-paneelit hengittävyyteen

Irrotettavat tyynyt muotoiluun ja vaatimattomuuteen

Tekniset tiedot:

Materiaali: 87% polyesteriä ja 13% spandexia

tekniikka:

Huom!

KOSTEUSPYYTTÄVÄ KANKA: Pyyhi kosteutta pois kehosta, Nopeasti kuivuva


Osta New balance Bra Metro Run markkinoiden halvimmalla hinnalla! tennis & padel verkkokauppamme, smashinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Naisten vaatteet lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä New balance Bra Metro Run:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset tennis & padel kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet New balance Bra Metro Run

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Suuri urheilun rintaliivit

-

Se on erittäin mukava, sopii hyvin ja tarjoaa todella hyvää tukea. Erittäin suositeltavaa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje