`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mueller

Mueller Elastic Kneepad

  • Mueller Elastic Kneepad
  • Mueller Elastic Kneepad

Mueller Elastic Kneepad

Tuotekuvaus Mueller Elastic Kneepad

Universal ylipitkä polvisuojat suojaavat kuoppia mustelmia ja kitka polttaa aikana käytännössä ja kilpailu. joustava materiaali tarjoaa helpon dia ja custom fit. kevyt pehmuste on kestävä eikä tilaa vieviä mahdollistaa Liukumattomat kantaa elin. voidaan myös käyttää kyynärsuojat. ihanteellinen: lentopallo koripallo luistelu maahockey ja softball.Ominaisuudet:


Advanced suojaa kevyt korkea kiillotuslaikka noudattaa yhteisiä

Kestävyyttä lisää ei repiä kuori ja täysin ommeltu päät

Täyden valikoiman liikkeen joustavasta elastista hoikkia


smashinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia tennis & padel tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Mueller Elastic Kneepad? Olet onnekas, sillä smashinn:ssä, Terveys ja ravinto katalogissa ja Suojaaminen nivelet kategoriassa, tarjoamme muita tennis & padel tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Mueller Elastic Kneepad

Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje