`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Luxilon

Luxilon Natural Gut 12 m

  • Luxilon Natural Gut 12 m
  • Luxilon Natural Gut 12 m

Luxilon Natural Gut 12 m

Tuotekuvaus Luxilon Natural Gut 12 m

Ominaisuudet: Distri Pol Best.Ostaessasi Luxilon Natural Gut 12 m:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Luxilon Natural Gut 12 m-tuotteeseesi, jonka olet ostanut smashinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, tennis & padel-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Luxilon:n kokoelmaan ja täydentää tennis & padel varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Luxilon Natural Gut 12 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Halpa ja turvallinen tuki

-

Se oli normaalia toimitusta, mutta saapui odotettua nopeammin. Pystyimme ostamaan tuotteen ilman ongelmia halvalla. Seuraavasta kerrasta toistan täällä.

Hyvä tuote ja nopea, toimitus

-

Tuote vastasi odotuksia ja toimitus oli myös nopea. Tuontitulleista kannettiin vähäinen maksu, ja jos toimittaja voisi vain ilmoittaa siitä aiemmin, siitä olisi apua. DHL-kuriirin toimitus oli erinomainen, ja sitä voitiin seurata.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje