`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Luxilon

Luxilon Alu Power Soft 200 m

  • Luxilon Alu Power Soft 200 m
  • Luxilon Alu Power Soft 200 m

Luxilon Alu Power Soft 200 m

Tuotekuvaus Luxilon Alu Power Soft 200 m

ALU Virta 127 Spin on viisikulmainen muoto äärimmäisen spin potentiaalia. Muotoiltu tekstuuri merkkijonon kaivautuu pallo tuntui lisäarvon spin, joka on ihanteellinen hybridit. Tour tason tehon, ohjaus, ja kestävyyttä äärimmäistä suorituskykyä.

Ominaisuudet:

Täsmälleen sama Poly eetteri eetteri + Alumiini kaava ALU Virta

Vähentää jännitystä vähintään 10% pienempi kuin nylon jouset tarjota optimaalisen pelattavuus kuin ALU Virta Spin ei kärsi jännitystä menetys yhteisiä muiden kielien

Tekniset tiedot:

String Gauge: 16G (1,27 mm)

720 kela / 220m


Luxilon Alu Power Soft 200 m on täydellinen valinta täydentääksesi tennis & padel varusteitasi. smashinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti smashinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, tennis & padel verkkokaupastamme voit löytää muita tennis & padel tuotteita, jotka sopivat yhteen Luxilon Alu Power Soft 200 m:n kanssa.

Ominaisuudet Luxilon Alu Power Soft 200 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje