`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Luxilon

Luxilon Adrenaline 200 m

  • Luxilon Adrenaline 200 m
  • Luxilon Adrenaline 200 m

Luxilon Adrenaline 200 m

Tuotekuvaus Luxilon Adrenaline 200 m

Adrenalin 125Kuvaus:


Tarjoaa terävän tuntuu, Adrenaliini on iso valvontaa. Tehokas pelaajat löytävät ne voivat ottaa suuria leikkauksia pallon ja vielä pitää laukausta sisällä linjojen kanssa tämän merkkijono.


Ohjaus-suuntautunut vastaus myös tekee spin-ystävällinen tarjontaa, koska pelaajat löytävät luottamusta tarvitaan pitämään swing nopeudet korkea.Tekniset tiedot:


◦ Gauge: 16L / 1.25mm


◦ Pituus: 660ft / 200m


◦ Kokoonpano: nestekidepolymeerihartsia.


◦ Rakentaminen: Monofilamenttilanka


◦ Väri: Harmaa


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Luxilon Adrenaline 200 m:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Luxilon Adrenaline 200 m:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla smashinn verkkokaupassa. Laajasta Säie valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia tennis & padelsta täysin siemauksin. Nauti smashinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Luxilon Adrenaline 200 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Luxilon

-

Erittäin hyvät merkkijonot, he eivät menetä jännitystä ja suurta hallintaa

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje