`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Luxilon

Luxilon 4G Rough 200 m

  • Luxilon 4G Rough 200 m
  • Luxilon 4G Rough 200 m

Luxilon 4G Rough 200 m

Tuotekuvaus Luxilon 4G Rough 200 m

4G Karkea 125 on kuvioitu versio 4G lisääntyneen pallo purra "dented" pinta antaa enemmän merkkijono flex varten hieman pehmeämpi ja enemmän anteeksi tuntuu. Proprietary sekoitus materiaaleja ja tuotantoprosesseja lisää mukavuutta ja samalla varmistaa mahdollisimman jännitteitä huolto, jopa 30% suurempi.

Ominaisuudet:

Saadakseen Maximum Tension huolto, molekyyli ketjut muodostavat 4G strategisesti linjattu rinnakkaisesti. Tämä minimoi takertuminen varmistaa vähemmän viruminen

Karkea pintakäsittely tehdään kun puristamiseen prosessi, mutta ennen lopullista jäähdytyksen

Rakenteellinen eheys merkkijono on turvallinen kuin "vääntyminen" tapahtuu, kun jono on edelleen "pehmeä"

String on täysin läpäisemätön ilmakehän olosuhteet kuten kosteus

Vähentää jännitystä vähintään 10% pienempi kuin nylon jouset tarjota optimaalisen pelattavuus 4G Karkea ei kärsi jännitystä menetys yhteisiä muiden kielien

Tekniset tiedot:

660 kela / 200m

Gauge: 125 mm


Jos etsit tennis & padelvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu smashinn:aan. Luxilon:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla tennis & padeltuotteilla on täysi Luxilon:n takaama takuu. Valitse yksi Tennismailat kategorioista ja tutustu laajaan Tennismailat tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Luxilon 4G Rough 200 m on paras tuote tennis & padeltavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Luxilon 4G Rough 200 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomaiset tuotteet ja toimitus dhl: llä

-

Erinomainen tuote ja tietysti tulli Thaimaalle, mutta DHL selvitti sen ja maksoimme heille.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje