`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Lacoste

Lacoste L1212 SS Best Polo

  • Lacoste L1212 SS Best Polo
  • Lacoste L1212 SS Best Polo

Lacoste L1212 SS Best Polo

Tuotekuvaus Lacoste L1212 SS Best Polo

Allekirjoitus design Lacoste vaatekaappi, tämä L.12.12 polo puuvilla petit Piqué yhdistyvät mukavuus ja tyylikkyys. Tyylikäs, ajaton olennaista, sopii kaikkiin tilaisuuksiin.

Ominaisuudet:

Kauluksessa ja käsinauhat

2 nappia vetoketjun

Helmiäisnapein

Klassisen tyylikäs

Puuvilla petit pikeet

Tekniset tiedot:

Cotton (100%)


Etsitkö Lacoste-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Lacoste L1212 SS Best Polo:a? smashinn:sta, löydät täyden Miesten vaatteet tuotekokoelman ja tennis & padel tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme smashinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin tennis & padeltarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Lacoste L1212 SS Best Polo

Hihatyypit
Väri
Kuvioitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Huipputuote

-

Klassikko edulliseen hintaan

Tilaa nimellä

-

Bd, Tilaus saapui suunnitellusti, ja tuote oli myös täysin tyytyväinen. Kiitos. JCS

Arvostelu

-

Polo täsmälleen mitä odotin. Myös värin ja istuvuuden suhteen, kuten olen tottunut Lacostesta, iloinen, että ostin sen.

Tyytyväinen

-

Alkuperäinen tuote ja kuvauksen mukainen, saapui odotettua aikaisemmin. Erittäin tyytyväinen ostettuun tuotteeseen ja toimitukseen.

Täydellinen

-

Täydellinen, se tuli jopa vähän aikaisemmin kuin suunniteltiin. Koon suhteen, jos käytät "M" -tapareissa Springfieldistä, Zarasta tai Massimo Duttista, suosittelen Lacosteksen "S" (puhutaan klassisesta leikkauksesta - jos se on ohut leikkaus, niin L: n L: n M: stä, koska välillä on melkoinen ero) yksi leikkaus ja toinen). Erittäin tyytyväinen tuotteeseen

Toimitus

-

Olin ensimmäinen tilaukseni dressinnissa. Se meni hyvin. Hyvä hinta!

Erinomainen ensimmäinen osto

-

Arvostin toimituksen nopeus, vastaavuus kuvaukseen ja hintaan. Se oli minun ensimmäinen tilaukseni ja luotan jäljellä olevaasi asiakkaaseesi, jos vastaavia ehdotuksia toistetaan

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje