`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Lacoste

Lacoste Cap

Lacoste Cap

Lacoste Cap

  • Lacoste Cap
  • Lacoste Cap
  • Lacoste Cap
  • Lacoste Cap

Lacoste Cap

Tuotekuvaus Lacoste Cap

Tämä vetoketjullinen korkki sisältää litteän silmukan siluettia, jolla lonkat saavat klassisen urheilullisen lisävarusteen.

Ominaisuudet: Puuvilla / polyesteriyhdistelmä Brodeerattu vihreä krokotiili-appliqué Käsienpesu:

importedCare:

Käsinpesu 30 ° C Max Älä valkaisua Älä kuumenna Kuiva rauta Keskipitkä.

Suurin 110 ° C Normaali kuivapesu.Tutustu nyt kaikkiin Miesten vaatteet tuotteisiimme, jotka löydät smashinn:sta, kuten Lacoste Cap. Osta nyt Lacoste Cap ja säästä paljon puhdasta rahaa Päähineet tuotteista. Lisäksi, Lacoste-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että tennis & padelverkkokaupastamme voit löytää Lacoste Cap:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? smashinn:n Miesten vaatteet tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Lacoste Cap

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä tuote

-

Ostin sen lahjaksi, mutta materiaali näyttää aika hyvältä ja erittäin mukavalta.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje