`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Joma

Joma Granada Rainjacket

  • Joma Granada Rainjacket
  • Joma Granada Rainjacket

Joma Granada Rainjacket

Tuotekuvaus Joma Granada Rainjacket

Raincoat sisäpinnalla, jossa integroitu huppu, päävetoketjulla ja taskuilla. Sisältää ribbon vyötäröllä ja vyötäröllä, joka sopii parhaiten.Jos haluat tietää lisää Joma Granada Rainjacket:sta tai muista Joma-merkkisistä tuotteista Lasten vaatteet kategoriassa smashinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia tennis & padel:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Takit valikoimaamme, mistä voit valita tennis & padeltuotteita Joma:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Joma Granada Rainjacket

Sukupuoli
Takin tyyppi
Ominaisuudet
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje