`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head

Head Velocity MLT 200 m

  • Head Velocity MLT 200 m
  • Head Velocity MLT 200 m

Head Velocity MLT 200 m

Tuotekuvaus Head Velocity MLT 200 m

Vuonna perheen multifilamenttilankaa jouset, joka perustuu rakentamista ja valmistusprosessi tarjoavat jo paljon valtaa, VELOCITY MLT on valta juliste lapsi. Sen monisäikeisiä ydin ympäröi paksumpi filamenteista, jotka parantavat energiatehokkuutta ja tarjota, hyvin, teho. Samalla pienikitkainen pinnoite varmistaa, että jouset uudelleen kohdista jokaisen laukauksen korkealla spin potentiaalia. Heitto vilkas tunnelma, VELOCITY MLT on suuri kestävä teho generaattori turnaus tai klubi pelaajia.Tekniset tiedot:


Pituus: 200 m

Mittari: 16 g


Head Velocity MLT 200 m:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, tennis & padel verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Head Velocity MLT 200 m. Säie tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Head Velocity MLT 200 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Oikein hyvä!

-

Kiitos pikaisesta vastauksestasi. Aion ostaa sen täältä ensi kerralla.

Verotus

-

Tuote saapui ajoissa ja erinomaisessa kunnossa, suosittelen vain, että sen sivulla he mainitsevat, että kun he lähetetään Meksikoon, he maksavat verot ja laittavat likimääräisen huomioimaan sen lopullisessa hinnassa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje