`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head

Head Synthetic Gut PPS 200 m

  • Head Synthetic Gut PPS 200 m
  • Head Synthetic Gut PPS 200 m

Head Synthetic Gut PPS 200 m

Tuotekuvaus Head Synthetic Gut PPS 200 m

PowerStrip teknologia ja erityinen helmi polyamidipinnoite tarjoavat joustavuutta ja lisää nopeutta kaikissa iskua.Tekniset tiedot:


- Pituus: 12 m/200 m


- Ulottuma: 1,24 mm, 1,34 mm


Jos etsit Head Synthetic Gut PPS 200 m:a, tänään on onnenpäiväsi. smashinn:ssa, omassa tennis & padelverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Tennismailat tuotteet. smashinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Säie erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Säie on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Head Synthetic Gut PPS 200 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen herkkyys

-

erinomainen herkkyys minun tapauksessani, lähtee 6-8 käyttötunnin välein ajan myötä menettää jännitteitä

Erittäin miellyttävä, vaihda joka toinen ottelu

-

Erittäin joustava monisäikeinen kuitu, joka venyy hyvin kiristyessä (11 m riittää MP-johdon pitämiseen 18x20: ssa). Seulalleni 628 cm2, noin 22 kg, se on täydellinen: erittäin miellyttävä pelata 2-3 tuntia, sitten köysi kovettuu pu (menettää joustavuutensa) ja rikkoutuu 5-6 tunnin kuluttua (ei niin paha monille niin hieno )

Head synt / gut teho

-

erittäin hyvä multi, tarjoaa hyvän tuntemuksia. Vuonna hybridi kopolymeerin kanssa tarjoaa erinomaisen kosketus ja hyvä ohjaus.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje