`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head

Head Sonic Pro 200 m

  • Head Sonic Pro 200 m
  • Head Sonic Pro 200 m

Head Sonic Pro 200 m

Tuotekuvaus Head Sonic Pro 200 m

Viikonloppu pelejä ja viikoittain koulutustilaisuuksia vaativat kestävä merkkijono. Kokeile SONIC PRO. Valmistettu ainutlaatuinen yhteistyön polymeerin polyesteri yhdessä pehmeä molekyyli rakentaminen, se tarjoaa suuri kosketusnäyttö ja miellyttävän samalla antaa sinulle paljon valtaa monofilamenttilanka merkkijono.Tekniset tiedot:


Pituus: 200 m / 660 ft

Mittari: 17 g


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Head Sonic Pro 200 m:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Head Sonic Pro 200 m:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla smashinn verkkokaupassa. Laajasta Säie valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia tennis & padelsta täysin siemauksin. Nauti smashinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Head Sonic Pro 200 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen tuote

-

Erittäin hyvä köysi niille meistä, jotka ovat tottuneet murtamaan jatkuvasti! Suositeltu kestävyys

Erinomainen

-

Suuri merkkijono hintaan. Tuntuu premium-ominaisuudeltaan hyvällä tehon ja hallinnan tasapainolla ja erinomaisella mukavuudella monipuolistolle. Voi harkita hybridiä Sonic Pro -reunan kanssa saadaksesi hieman paremman pääsyn spinille.

Erinomainen

-

Erinomainen köysi ... hyväksynyt edistyneiden tennispelaajien toimesta

Nice!

-

Hyvä Kohta! Kiitos!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje