`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head

Head Rosie

Head Rosie

  • Head Rosie
  • Head Rosie
  • Head Rosie

Head Rosie

Tuotekuvaus Head Rosie

Olipa hyppäämällä köysiä tai tekemällä joogaa, valmentajalla tai tiellä: mukavan HEAD Transition -malliston ansiosta voit varustaa mitä tahansa päivämäärääsi. Transition Rosie -housut, joissa on elastinen vyötärönauha, integroitu säädettävä kiristysnauha ja kaksi etutaskua takaavat mukavan ja monipuolisen.

Ominaisuudet:

Elastinen vyötärönauha, jossa vetoaisan säätö

2 taskua

Rihmassa jalkahelmassa

Tekniset tiedot:

Pääkankaasta: 60% puuvillaa; 40% polyesteriä (french terry)


Pidätkö Head Rosie tuotteesta? Käy tennis & padel verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Naisten vaatteettuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki tennis & padeltuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Naisten vaatteet valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Head Rosie

Pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje