`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head

Head Rip Control 200 m

  • Head Rip Control 200 m
  • Head Rip Control 200 m

Head Rip Control 200 m

Tuotekuvaus Head Rip Control 200 m

Head RIP Ohjaus 16 on yhdistetty merkkijono, jossa yhdistyvät kopolymeeri (nylon) kuidut ja polyolefiinilankoja.


Tuloksena on vaikuttava vaimennus ja kestävyys.


Yksi myydyin HEAD jouset.


- Gauge: 16 / 1.30mm


- Pituus: 660 metriä / 200m


Jos etsit tennis & padelvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu smashinn:aan. Head:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla tennis & padeltuotteilla on täysi Head:n takaama takuu. Valitse yksi Tennismailat kategorioista ja tutustu laajaan Tennismailat tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Head Rip Control 200 m on paras tuote tennis & padeltavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Head Rip Control 200 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä kieli

-

mukava tunne, kunnollinen elämä, hyvä tenniskyynärpää

Korkein kustannustehokkuus

-

Olen kokeillut useita monifilamentteja, mutta pidän tästä narusta erittäin paljon. Haluaisin sinun käsittelevän muita valmistajia kuin Babolat and Head.

Erinomainen monisäikeinen

-

Pidän siitä, koska se värähtelee vähemmän kuin monofilamentti, mutta tarjoaa erittäin hyviä tehosteita ja voimaa

Täsmällisyys ja köysi

-

SMACHNN ON ONNITTELUNEN PUNKTUAALISUUDEN ESITTELYYN! Herätys on erinomaista laatua ja asiaankuuluvalla kustannus-hyötyhinnalla odotan seuraavaa ostamista !!! Onnittelut, SMACHNN-joukkue !!! kiitos

Pään rippausohjaus

-

Head RIP Control edustaa hyvää vastinetta rahalle. Se on loistava, vähentää jännitystä hyvin ja on kohtuullisen kestävä. Kaiken kaikkiaan se on erittäin hyvä ympäri kielet.

Arviot repiä ohjauspää.

-

Erittäin mukava naru ja täydellinen pelaajille, joilla on olkapää- tai kyynärpään ongelmia. Suurten nostimien ei ole suositeltavaa ottaa liian kiinni, koska pitkäikäisyys ei tässä tapauksessa ylitä 5 tai 6 tuntia ...

Erinomainen hinta-laatusuhde

-

Hei Tähän hintaan vs laatu 1 lokakuu Pidän siitä, koska korostaa vaikutuksia, mutta ei värise kuten polyesteriä. terveiset

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje