`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head

Head Rip Control 200 m

  • Head Rip Control 200 m
  • Head Rip Control 200 m

Head Rip Control 200 m

Tuotekuvaus Head Rip Control 200 m

Ainutlaatuinen nauha rakentaminen ja spin kuvioitu pinta sisällyttää suuri topspin mahdollisimman pelattavuus ja mukavuutta.Tekniset tiedot:


Pituus: 200 m / 660 ft

Mittari: 1.30 mm / 16 g


Jos haluat ostaa Head:n parhaita Tennismailattuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! smashinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Head:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista tennis & padeltuotteistamme, kuten Head Rip Control 200 m. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Head Rip Control 200 m kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Head Rip Control 200 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä kieli

-

mukava tunne, kunnollinen elämä, hyvä tenniskyynärpää

Korkein kustannustehokkuus

-

Olen kokeillut useita monifilamentteja, mutta pidän tästä narusta erittäin paljon. Haluaisin sinun käsittelevän muita valmistajia kuin Babolat and Head.

Erinomainen monisäikeinen

-

Pidän siitä, koska se värähtelee vähemmän kuin monofilamentti, mutta tarjoaa erittäin hyviä tehosteita ja voimaa

Täsmällisyys ja köysi

-

SMACHNN ON ONNITTELUNEN PUNKTUAALISUUDEN ESITTELYYN! Herätys on erinomaista laatua ja asiaankuuluvalla kustannus-hyötyhinnalla odotan seuraavaa ostamista !!! Onnittelut, SMACHNN-joukkue !!! kiitos

Pään rippausohjaus

-

Head RIP Control edustaa hyvää vastinetta rahalle. Se on loistava, vähentää jännitystä hyvin ja on kohtuullisen kestävä. Kaiken kaikkiaan se on erittäin hyvä ympäri kielet.

Arviot repiä ohjauspää.

-

Erittäin mukava naru ja täydellinen pelaajille, joilla on olkapää- tai kyynärpään ongelmia. Suurten nostimien ei ole suositeltavaa ottaa liian kiinni, koska pitkäikäisyys ei tässä tapauksessa ylitä 5 tai 6 tuntia ...

Erinomainen hinta-laatusuhde

-

Hei Tähän hintaan vs laatu 1 lokakuu Pidän siitä, koska korostaa vaikutuksia, mutta ei värise kuten polyesteriä. terveiset

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje