`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head

Head Reflex MLT 200 m

  • Head Reflex MLT 200 m
  • Head Reflex MLT 200 m

Head Reflex MLT 200 m

Tuotekuvaus Head Reflex MLT 200 m

Jos olet Tour tai korkea turnauspelaaja ja spin on peli, älä katsoa pidemmälle kuin REFLEX MLT, Heads mukavin ja eniten palkkio multifilamenttilankaa merkkijono. Kiitos sen erityinen 100% nailonia multifilamenttinailonverkot rakentaminen merkkijono antaa lisää ohjaus samalla ainutlaatuinen PU hartsi antaa mukava tunne ja on erittäin helppo käsivarteen. Erityinen pienikitkainen pinnoite varmistaa jouset täysin uudelleen yhdenmukaistaa jokaisen laukauksen, joka auttaa tuottamaan spin, jos tiedät mitä olet tekemässä. Sen ainutlaatuinen materiaali ja rakentaminen, REFLEX MLT antaa sinulle lisää räjähtävyys tarvitset ja kokoaa yhteen kaikki edut arvokkaina multifilamentti- merkkijono.Tekniset tiedot:


Pituus: 12 m / 40 ft

Mittari: 16 g


Tällä hetkellä, Head Reflex MLT 200 m tuotetta on saatavilla smashinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Head-merkkisiin tennis & padel tuotteisiin, joita tennis & padel verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Säie kokoelman malleilla. smashinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Tennismailat-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat tennis & padel-tuotteet.

Ominaisuudet Head Reflex MLT 200 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje