`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head

Head MXG 5 Unstrung

Head MXG 5 Unstrung

Head MXG 5 Unstrung

  • Head MXG 5 Unstrung
  • Head MXG 5 Unstrung
  • Head MXG 5 Unstrung
  • Head MXG 5 Unstrung
  • Head MXG 5 Unstrung

Head MXG 5 Unstrung

Tuotekuvaus Head MXG 5 Unstrung

Head MXG 5 -raketti esittelee ensimmäisen racquet-tekniikan , jossa yhdistyvät magnesium ja grafeeni tarkkuussuihkussa, jotta saadaan aikaan paras tasapaino tehon ja ohjauksen välillä, jota mikään muu laukku ei ole koskaan toimittanut. Samaan aikaan kiinteä magnesium-silta säilyttää muodonmuutoksen rakenteen, joka takaa suuremman vakauden iskussa pallon kanssa ja maksimaalisen ohjauksen. Se on paras yhdistelmä voiman ja ohjauksen välillä, joka löytyy hetkeksi.

16x18 avoin merkkijono mahdollistaa täsmälliset vaikutukset ja valtavan kääntöpotentiaalin. MXG 5 on täydellinen kilpa pelaajille, jotka haluavat äärimmäisen voiman ja helpon pääsyn vaikutuksiin.

Suunniteltu kuin mikään muu niille, jotka pelaavat kuin mikään muu: MxG: llä MxG 5: llä on ensimmäinen metsätekniikka, jossa yhdistyvät tarkkuusruisku magnesiumilla ja grafieenilla, joka antaa täydellisen tasapainon vallasta ja hallinnasta kuin mikään muu racket koskaan aiemmin. Lisäksi kisat tarjoavat myös lopullisen vakauden hyvin pienellä painolla tukemaan pelaajia kullakin tasolla nostaakseen pelin. Metsästysmassan täysin uudenlaisen keinon ansiosta kissoilla on innovatiivinen Magnesium Bridge -rakenne, joka mahdollistaa pitempään vapaasti liikkuvien pääketjujen, jotka johtavat paljon suurempaan makeuteen ja lopulta enemmän tehoa. Samanaikaisesti valettu silta varmistaa, että kehä ei paineita, mikä antaa pelaajalle täydellisen hallinnan jokaisesta laukauksesta. MxG 5 on täydellinen kilpailu kunnianhimoisille pelaajille, jotka tarvitsevat lisää valtaa.

Tekniset tiedot:

PAINO (UNSTRUNG): 275 g / 9,7 oz

STRING MALLI: 16/18

PÄÄKOKO: 680 cm² / 105 in²

KOKO KOKO: 0 5

TASA: 335 mm / 0,4 HL

PITUUS: 690 mm / 27,2 tuumaa

BEAM: 24/26/22 mm

tekniikka:

MxG on Magnesiumin ja Graphene Touchin fuusio, joka antaa sinulle tasapainon vallan ja hallinnan suhteen kuin mikään muu racket


Pidätkö Head MXG 5 Unstrung tuotteesta? Käy tennis & padel verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Tennismailattuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki tennis & padeltuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Tennismailat valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Head MXG 5 Unstrung

Ikä
Säie
Head-sarja
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje