`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head

Head MXG 3 Unstrung

Head MXG 3 Unstrung

Head MXG 3 Unstrung

  • Head MXG 3 Unstrung
  • Head MXG 3 Unstrung
  • Head MXG 3 Unstrung
  • Head MXG 3 Unstrung
  • Head MXG 3 Unstrung

Head MXG 3 Unstrung

Tuotekuvaus Head MXG 3 Unstrung

Head MXG 3 -raketti on varustettu magneettisillalla, joka mahdollistaa suurempien pituuksien ja pystysuorien köysien liikkumisen. Samaan aikaan kiinteä magnesium-silta säilyttää muodonmuutoksen rakenteen, joka takaa suuremman vakauden iskussa pallon kanssa ja maksimaalisen ohjauksen. Tämä maila tarjoaa myös maksimaalisen vakauden, jotta kaikkien tasojen pelaajat voivat parantaa peliäan.

16x18 avoin merkkijono mahdollistaa täsmälliset vaikutukset ja valtavan kääntöpotentiaalin. MXG 7 on täydellinen kilpa pelaajille, jotka haluavat äärimmäisen voiman ja helpon pääsyn vaikutuksiin. MxG 3 -raketti sopii erinomaisesti edistyneille pelaajille.

Suunniteltu kuin mikään muu niille, jotka pelaavat kuin mikään muu: MxG: llä MxG 3: llä on ensimmäinen metsäteknologia, jossa yhdistyvät tarkkuusruisku Magnesium ja Graphene, jotka tarjoavat täydellisen tasapainon voimaa ja valvontaa vastaan ​​kuin mikään muu racket koskaan aiemmin. Lisäksi kisko tarjoaa myös lopullista vakautta tukemaan pelaajia kullakin tasolla nostaakseen pelin. Metsästysmassan täysin uudenlaisen keinon ansiosta kissoilla on innovatiivinen Magnesium Bridge -rakenne, joka mahdollistaa pitempään vapaasti liikkuvien pääketjujen, jotka johtavat paljon suurempaan makeuteen ja lopulta enemmän tehoa. Samanaikaisesti valettu silta varmistaa, että kehä ei paineita, mikä antaa pelaajalle täydellisen hallinnan jokaisesta laukauksesta. MxG 3 on täydellinen kilpailu pelaajille.

Tekniset tiedot:

PAINO (UNSTRUNG): 295 g / 10,4 oz

STRING MALLI: 16/18

PÄÄKOKO: 645 cm² / 100 in²

KOKO KOKO: 0 5

VASTAUS: 325 mm / 0,7 HL: ssä

LYHYT: 685 mm / 27,0 tuumaa

BEAM: 24/26/22 mm

tekniikka:

MxG on Magnesiumin ja Graphene Touchin fuusio, joka antaa sinulle tasapainon vallan ja hallinnan suhteen kuin mikään muu racket


Onko Head MXG 3 Unstrung etsimäsi tuote? smashinn:sta löydät kaikenlaisia Tennismailattuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Head on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet tennis & padelverkkokaupasta.

Ominaisuudet Head MXG 3 Unstrung

Ikä
Säie
Head-sarja
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje