`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head

Head Master 200 m

  • Head Master 200 m
  • Head Master 200 m

Head Master 200 m

Tuotekuvaus Head Master 200 m

Kaiken tästä monisäikeisiä teho merkkijono on kiinteä. Sen kiinteä ydin ja sen paksumpi multifilamenttilankaa kääreeseen MASTER merkkijono on erittäin kestävä ja tarjoaa suuren voimatasapainon, ohjaus, ja mukavuutta seuran pelaajille.

Tekniset tiedot:

Pituus: 12 m / 40 ft


Juuri nyt, Head Master 200 m on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. smashinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Tennismailat katalogista Säie kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Säie tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Head Master 200 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Vaikutelma

-

Tunne oli erittäin hyvä

Kestävyys ilman monofilamenttia

-

Täydellinen naru ihmisille, jotka haluavat kestävän narun ilman monofilamentin kovuutta. Erinomainen vastine rahalle ja yksi tunnetuimmista tuotemerkeistä tennismaailmassa

Tämän köyden, polyesterin tai nailonin materiaali?

-

Haluaisin tietää mitä tämän köyden materiaali on. Olen kirjoittanut muina aikoina, etkä koskaan vastaa. Olisin kiitollinen vastauksesta, kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Hei! brändin mukaan se on valmistettu synteettisestä suolesta, jolla on luja kopolymeerisydän. Kiitos kysymyksestäsi!

-

Pehmeä ja kestävä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje