`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head

Head Master 200 m

  • Head Master 200 m
  • Head Master 200 m

Head Master 200 m

Tuotekuvaus Head Master 200 m

Kaikki tämä multifilamenttilujuusjono on vankka. MASTER-stringin kiinteä ydin ja sen paksumpi monisäikeinen ulkopakkaus ovat erittäin kestäviä ja tarjoavat hyvän tasapainon vallan, ohjauksen ja mukavuuden klubipelaajille.

Tekniset tiedot:

Pituus: 12 m

Mittanauha: 1,25 mm / 17 g, 1,30 mm / 16 g


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Head Master 200 m:n! smashinn:ssa kaikilla Tennismailat tuotteillamme on täysi Head:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi tennis & padelverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista tennis & padelyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Head Master 200 m kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Head Master 200 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Vaikutelma

-

Tunne oli erittäin hyvä

Kestävyys ilman monofilamenttia

-

Täydellinen naru ihmisille, jotka haluavat kestävän narun ilman monofilamentin kovuutta. Erinomainen vastine rahalle ja yksi tunnetuimmista tuotemerkeistä tennismaailmassa

Tämän köyden, polyesterin tai nailonin materiaali?

-

Haluaisin tietää mitä tämän köyden materiaali on. Olen kirjoittanut muina aikoina, etkä koskaan vastaa. Olisin kiitollinen vastauksesta, kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Hei! brändin mukaan se on valmistettu synteettisestä suolesta, jolla on luja kopolymeerisydän. Kiitos kysymyksestäsi!

-

Pehmeä ja kestävä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje