`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head

Head Lynx Edge 200 m

  • Head Lynx Edge 200 m
  • Head Lynx Edge 200 m

Head Lynx Edge 200 m

Tuotekuvaus Head Lynx Edge 200 m

Jos haluat lyöttäytyä virta ja ohjaus ylimääräistä spin, Lynx Edge voi auttaa. Sen erityinen hectagon muoto tuo lisää purema pallo, mikä tekee siitä täydellisen valinnan monipuolinen topspin pelaaja, joka etsii ylimääräistä spin. Vilkas kosketus ja ohjaus tarpeen oman aggressiivinen peli hoitaa uuden co polymeeriseos tämä jono on tehty.

Tekniset tiedot:

PITUUS: 200 m / 660ft

GAUGE: 1,20 mm / 18g 1,25 mm / 17 g 1,30 mm / 16 g


Tilaa Head:n tuotteet, kuten Lynx Edge 200 m, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu smashinn:aan, omaan tennis & padel verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Head Lynx Edge 200 m jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Head Lynx Edge 200 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Odottaa tavaroita enemmän 4 viikkoa

-

se on kamala. Odotan jousia lisää 4 viikkoa. Tukipalvelun kaverit sanoivat, että se on normaalia. Kun tilasin jousitermejä, toimitus oli 7-10 päivää. Nyt he kertoivat, että tämä on ongelma Yhdysvaltojen tapaan.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje