`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head

Head Lynx 200 m

  • Head Lynx 200 m
  • Head Lynx 200 m

Head Lynx 200 m

Tuotekuvaus Head Lynx 200 m

Sinä tuomaan, LYNX tarjoaa valvonta. Win voittaa. Yksikuitulankaa merkkijono on tehty uusi co polymeeriseosta, joka auttaa muodostamaan vilkas touch ja valvonta omaan aggressiivinen peli. Tehty turnaus ja seuran pelaajia, LYNX on erittäin kestävä ja mukava pelata.

Tekniset tiedot:

PITUUS: 12 m / 40 ft

GAUGE: 1,20 mm / 18 g, 1,25 mm / 17 g, 1.30mm / 16 g


Mitä mieltä olet Head Lynx 200 m:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet tennis & padelverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Head:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Tennismailattuotteille.

Ominaisuudet Head Lynx 200 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Suurempi kestävyys

-

Parempi kestävyys ja hallinta tehokkaissa soittimissa

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje