`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head

Head Lynx 200 m

  • Head Lynx 200 m
  • Head Lynx 200 m

Head Lynx 200 m

Tuotekuvaus Head Lynx 200 m

Voit tuoda valtaa, LYNX tarjoaa valvonta. Win Win. Monofilamenttilanka merkkijono on valmistettu uuden yhteistyön polymeeriseos, joka auttaa tarjoamaan vilkas touch ja valvonta omaan aggressiivinen peli. Made for turnaus ja seuran pelaajia, LYNX on erittäin kestävä ja mukava pelata.Tekniset tiedot:


Paino: 16 g

Pituus: 200 m


Rakastatko tennis & padel:a? Hanki oma Head Lynx 200 m ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Head:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Tennismailat tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman tennis & padel mallit, useimmat Säie tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Head Lynx 200 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Suurempi kestävyys

-

Parempi kestävyys ja hallinta tehokkaissa soittimissa

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje