`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head

Head Lynx 200 m

  • Head Lynx 200 m
  • Head Lynx 200 m

Head Lynx 200 m

Tuotekuvaus Head Lynx 200 m

Voit tuoda valtaa, LYNX tarjoaa valvonta. Win Win. Monofilamenttilanka merkkijono on valmistettu uuden yhteistyön polymeeriseos, joka auttaa tarjoamaan vilkas touch ja valvonta omaan aggressiivinen peli. Made for turnaus ja seuran pelaajia, LYNX on erittäin kestävä ja mukava pelata.Tekniset tiedot:


Paino: 16 g


Tilaa nyt oma Head Lynx 200 m:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Head Lynx 200 m:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Head Lynx 200 m:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 120.99 $. Suuresta Säie tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Head Lynx 200 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Suurempi kestävyys

-

Parempi kestävyys ja hallinta tehokkaissa soittimissa

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje