`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head

Head Hawk Touch 120 m

  • Head Hawk Touch 120 m
  • Head Hawk Touch 120 m

Head Hawk Touch 120 m

Tuotekuvaus Head Hawk Touch 120 m

Mukana Crystal ydinosaamiseen, ainutlaatuinen ja innovatiivinen monivaiheinen lämpöä prosessi, tämä uusi Tour merkkijono on suunniteltu tarjoamaan perimmäinen touch ja hieno tunne täydellinen ohjaus korkean tason pelaajia.Tekniset tiedot:


Pituus: 120 m / 394 ft

Mittari: 1.20 mm / 18 gTekniikka:


Crystal Core:


Vapauttaa PRO sinussa:

Tämä uusi, innovatiivinen prosessi mahdollistaa HEAD hallita molekyyli- kiderakenne sisällä monofilamenttilanka merkkijono ja insinööri eri materiaalien ominaisuudet ulko- ja ydinalue merkkijonon, jossa sen lisäksi tavanomaisista monofilamenttilanka polyesteristä jouset. Erittäin suuntautunut molekyylien ulkopuolella merkkijono tuottaa jäykkyys ja energiatehokkuutta vapauttaa enemmän valtaa ja räjähtävyys. Samaan aikaan, lisää kiteistä sisäydin lisäämällä vaimennus ja valitsemalla merkkijonon suorituskykyä.


Luomalla ainutlaatuinen vaihtelut molekyylirakenne sisällä poikkileikkaus monofilamenttilanka jouset, Head CRYSTAL ydinosaamiseen avaa oven uuden aikakauden polyesteriä jouset ainutlaatuisia yhdistelmiä kädessä valta ja tuntea.


CRYSTAL ydinosaamiseen on otettu käyttöön uusi johtaja HawkTM Tour String. Se yhdistää mahdollisimman energiatehokkuutta räjähtävää voimaa optimoitu ohjaus ja ote jokaisen laukauksen.


Pidätkö Head Hawk Touch 120 m tuotteesta? Käy tennis & padel verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Tennismailattuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki tennis & padeltuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Tennismailat valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Head Hawk Touch 120 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen tuote. erinomainen tarjous.

-

Suuri aito tuote. Nopea toimitus ja alle odotetun hinnan. Erittäin onnellinen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje