`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head

Head Hawk 200 m

  • Head Hawk 200 m
  • Head Hawk 200 m

Head Hawk 200 m

Tuotekuvaus Head Hawk 200 m

Kun täydellinen tasapaino valvonnan ja räjähtävää voimaa tulee yhdessä merkkijono, me kutsumme sitä HAWK. Tämä monofilamenttilanka jouset sisäinen kiteistä ydin, joka vaikuttaa valvonnan, ja ulompi molekyyliketjut, jotka vaikuttavat vallan, ovat täydellisesti tasapainossa innovatiivisen Crystal ydinosaamiseen, ainutlaatuinen valmistusprosessi. Erittäin kestävä ja korkea spin potentiaalia, nämä jouset ovat täydellinen ase korkean tason Tour ja turnauspelaaja. Loppujen, suurella voimalla tulee suuri vastuu.

Tekniset tiedot:

Pituus: 200 m / 660 ft

Paino: 18 g, 1,25 mm


smashinn:ssa näytämme sinulle kaikki Head:n Hawk 200 m:n ominaisuudet. tennis & padelverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Head Hawk 200 m tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Head Hawk 200 m ja voit hyödyntää muita tennis & padelvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Head Hawk 200 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Päähaukka 1.30

-

täydellinen tuote, hyvä hinta

Huipputason tennisjouset

-

Tämä naru on parhaiden löydettyjen monopolyesterien joukossa. Saatavana tässä kaupassa edulliseen hintaan !!! Älä missaa !!

Tyytyväisyys

-

Ohjausjono hyväksyttävällä tunnuksella klo 1.30. Hyvä hinta. Suositellaan pelaajille, joilla on tasainen isku.

Head hawk 18g

-

Super tasapaino hyvä tuote

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje