`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Head

Head Gravity Hybrid 200 m

  • Head Gravity Hybrid 200 m
  • Head Gravity Hybrid 200 m

Head Gravity Hybrid 200 m

Tuotekuvaus Head Gravity Hybrid 200 m

Ohjaa jokainen laukaus, vaikka voimakas topspinin niistä. Salaisuus vakavuuden Hybrid String, joka erottaa sen muusta pakkaus, sijoittuu ainutlaatuinen yhdistelmä kolmion tärkeimmistä jouset ja pyöreä rajat jouset. Koskettaessaan palloa, teräväreunaisia ​​tärkein jousien erottuva muoto mahdollistaa maksimaalisen purema pallo, kun taas pyöreä ja ohut muotoinen risti jouset tarjota nopea snap takaisin vaikutus. Tulos: pallo pyörii paljon nopeammin niin saat enemmän voittoisa yhdistelmä enemmän spin ja koko liikeradan ohjaus samanaikaisesti. Toisin sanoen: lisääminen enimmäispituus spin pelin ei ole koskaan ollut enemmän valvontaa.Tekniset tiedot:


Pituus: Cross 108M / 356ft Pääsivu 92m / 304ft

Paino: 17 g


Oletko kiinnostunut Head Gravity Hybrid 200 m:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla smashinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot Head Gravity Hybrid 200 m:sta tuotekuvauksineen yms. Head on yksi parhaista tennis & padelmerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Tennismailattuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet Head Gravity Hybrid 200 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Raikas merkkijono

-

Erinomainen hybridi-mono-kielisarjayhdistelmä, joka tarjoaa terävän pyörityksen ja erinomaisen hallinnan. Koko asia erittäin hyvään hintaan - todellinen sisäpiirivinkki!

Hyvä hinta

-

Hyvä hinta, vaikka toimitukset ovat hidas

Painovoima kela

-

Tuote oli erinomaisessa kunnossa ja postitetaan ajoissa. Olin hyvin tyytyväinen tähän website's service.I tulee tehdä enemmän ostoksia lähitulevaisuudessa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje