`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dunlop

Dunlop Progress Single Red Dot Box

  • Dunlop Progress Single Red Dot Box
  • Dunlop Progress Single Red Dot Box

Dunlop Progress Single Red Dot Box

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Dunlop Progress Single Red Dot Box

Parannuksiin ja virkistysoperaattoreihin kohdistettu Progress tarjoaa täydellisiä ominaisuuksia, joiden avulla pelaajat voivat kehittää oikeaa tekniikkaa ja parantaa taitotasoa. Progress on 6% suurempi kuin standardi ja 20% pidempi puheaika kuin Pro.

BOX 12


Rakastatko tennis & padel:a? Hanki oma Dunlop Progress Single Red Dot Box ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Dunlop:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Pallot tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman tennis & padel mallit, useimmat Squash-pallot tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Dunlop Progress Single Red Dot Box

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje