`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dunlop

Dunlop Intro Single Blue Dot Box

  • Dunlop Intro Single Blue Dot Box
  • Dunlop Intro Single Blue Dot Box

Dunlop Intro Single Blue Dot Box

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Dunlop Intro Single Blue Dot Box

Kehitetty varmistamaan, että pelaajat nauttivat niiden alkuperäisen johdatus peliin ja pystyvät nopeasti ja helposti kehittää oikean tekniikan ja siten parantaa niiden taitotaso. Intro pallo on 12% suurempi kuin vakiokoko on 40% pidempi roikkua aikaa verrattuna Pro.

smashinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia tennis & padel tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Dunlop Intro Single Blue Dot Box? Olet onnekas, sillä smashinn:ssä, Pallot katalogissa ja Squash-pallot kategoriassa, tarjoamme muita tennis & padel tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Dunlop Intro Single Blue Dot Box

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje