`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Drop shot

Drop shot Neo

Drop shot Neo

Drop shot Neo

  • Drop shot Neo
  • Drop shot Neo
  • Drop shot Neo
  • Drop shot Neo

Drop Shot Neo

Tuotekuvaus Drop shot Neo

? Tiedot:

Polyesteri elastan kudottu venytys


Tällä hetkellä, Drop shot Neo tuotetta on saatavilla smashinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Drop shot-merkkisiin tennis & padel tuotteisiin, joita tennis & padel verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Housut kokoelman malleilla. smashinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Miesten vaatteet-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat tennis & padel-tuotteet.

Ominaisuudet Drop shot Neo

Pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Mukava

-

Erittäin mukavat shortsit, nopea toimitus. Erittäin tyytyväinen.

Hyvä laatu

-

Hyvä laatu ja mukavuus

Blk dropshot shortsit

-

Dropshot tekee paljon vaatteita ... shortsit tuntuu hyvältä, hyvin ommeltu ja logot ovat mahtavia niin ihmiset tietävät artikkeli on sinua vakavia. Pidän oranssi viiva alas puolin ja uudelleen taskut ovat syvä, kiristysnyörit ovat riittävän pitkät ole työntää pois pesussa samoin.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje