`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Drop shot

Drop shot Electro JMD

Drop shot Electro JMD

  • Drop shot Electro JMD
  • Drop shot Electro JMD
  • Drop shot Electro JMD

Drop Shot Electro JMD

Tuotekuvaus Drop shot Electro JMD

YKSITYISKOHTA:

Kaksiosainen, JMD-mallistosta valmistettu housut ja takki, Juan Martín Diaz.

Joustava kangas ja erittäin kevyt mikrokuituliina, takki on pitkähihainen, kauluksessa ja kahdessa taskussa, jossa edessä on kontrastivaippa.

Fantasia kontrastivärin kanssa hihoissa, edessä ja takana.

Sivut, joiden trinagulaarinen muoto laserleikkaus.

Housuissa on joustava vyötärö, jossa on säädettävä kiristysnauha ja kontrastiväriset vetoketjut alhaisella elastisella viimeistelyllä.

Kontrastilogo 3D-silikoniin.Drop shot Electro JMD:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, tennis & padel verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Drop shot Electro JMD. Tracksuits tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Drop shot Electro JMD

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje