`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Palautukset

Palautukset

Valmistele uusi paketti ja kiinnitä pakettiin palautustarra*

Lähetä pakkaus

Hyvityksesi käsitellään heti sen jälkeen, kun olemme tarkistaneet, että palauttamasi tuote on täydellisessä kunnossa

Jos palautat tuotteen, koska se ei olekkaan haluamasi tai se on liian pieni/suuri, sinä olet vastuussa palautuksen postituskulujen maksamisesta. Suosittelemme pyytämään lähetyksestä kuitin kaiken varalta.

Jos tilaamasi tuote on vaurioitunut tai viallinen vastaanottaessasi sen, korvaamme tuotteen joko uudella tuotteella tai hyvittämällä tuotteen hinnan. Vaurioituneet tai vialliset toutteet tulee palauttaa takaisin varastollemme niiden alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksessa, käyttöohjeiden ja mahdollisten lisätarvikkeiden kanssa. Jos päätät palauttaa tuotteen meille omalla kustannuksellasi, emme maksa sinulle takaisin palautuksen postituskuluja.

Mikä on ReBOUND Return -palvelu?

Voit nyt käyttää ReBOUND-palvelua tuotteiden palauttamiseen – kätevä tapa palauttaa paketteja edulliseen hintaan. Esimerkiksi Suomi palautuslappu maksaa 9.95€.

Tämä palvelu on saatavana seuraaville maille: Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kypros, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Unkari, Irlanti (Pohjois), Irlanti (Italia), Italia, Latvia, Liettua , Luxemburg, Alankomaat, Puola, Portugali, Romania, Slovakia, Espanja, Slovenia, Ruotsi ja Yhdistynyt kuningaskunta.

Jos haluat palauttaa tuotteen, ole hyvä ja noudata seuraavia ohjeita:

1- Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitse Lähetetyt tilaukset. Tämän jälkeen klikkaa tilaustasi ja valitse ne tuotteet, jotka haluat palauttaa. Tämän jälkeen voit valita palautuksen syyn.
2- Klikkaa Jatka ja sinut ohjataan Tradeinn ReBOUND-Palautukset verkkosivulle.
3- Noudata 4:ää yksinkertaista askelta maksaaksesi ja tulostaaksesi palautuslapun.
4- Tulosta lappu ja kiinnitä se pakettiin.
5- Jätä paketti lähimpään postitoimistoon tai keräyspisteeseen.
6- Saat hyvityksen 2–4 viikon sisällä.

Sulje