`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Clif

Clif Energy Bar Butter Box 12 Units

  • Clif Energy Bar Butter Box 12 Units
  • Clif Energy Bar Butter Box 12 Units

Clif Energy Bar Butter Box 12 Units

Tuotekuvaus Clif Energy Bar Butter Box 12 Units

Se on ensimmäinen baari teimme, ja se on edelleen kaiken aiomme. Terveellistä, orgaanisia ainesosia. Suorituskyky ravitsemus. Ja hyvä maku. Olitpa 150 kilometrin pyöräretkelle tai tutkimalla uusi polku, tämä energia palkki on rakennettu ylläpitää seikkailu.Piirteet


Valmistettu Organic Kaura & Peanut Butter

Hyvä proteiinin lähde

Hyvä kuidun lähde

23. Vitamiinit ja mineraalitAinekset


Orgaaniset ruskea riisi siirappi, clifpro (soija riisi sipsit [soijaproteiini-isolaatti, riisijauho, ohramallas ote], orgaaninen soija jauhot, orgaaninen paahdettu soija), orgaanisia kaurahiutaleet, orgaaninen sokeriruokosiirapeille orgaaniset maapähkinävoita (orgaaninen maapähkinät, suola), maapähkinä jauhot, maapähkinät, clifcrunch (omenakuitu, orgaaninen kaurakuitu, inuliini [sikuriuutteesta], orgaaninen jauhettu pellavansiemen, orgaaninen psyllium), orgaanisia päivämäärä tahna, luonnolliset maut, merisuolaa. allergeeni julkilausuma: sisältää soijaa ja maapähkinöitä. saattaa sisältää pieniä määriä vehnää ja pähkinät.


Ravitsemus ja ainesosa tosiasioita täällä ja kääre saattavat vaihdella. info kääreeseen kuvastaa todellista sisältöä


Clif Energy Bar Butter Box 12 Units:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, tennis & padel verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Clif Energy Bar Butter Box 12 Units. Urheilulisät tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Clif Energy Bar Butter Box 12 Units

Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Energiapalkki

-

Sopii syömiseen ennen harjoittelua tai sen aikana.

Arvostelu

-

hyvää ostoksia

Paras maku!

-

Olen liikkeellä.

Mukava

-

Ehdottomasti rakastat heitä! Kaikki orgaaniset ainesosat. Parempi kuin muut energiapalkit ja paljon terveellisempää kuin karkkia.

Energiapalkit

-

Ihanteellinen energian lisäämiseen tai pieneen välipalaan vaelluksen aikana. Myös hoitona.

Suuri

-

Käytä näitä aamiaiseksi ea päivä.

Yum

-

Hyvä patukka, sulavaa

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje