`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Carlton

Carlton GT3 78

  • Carlton GT3 78
  • Carlton GT3 78

Carlton GT3 78

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Carlton GT3 78

Asteen 3 runsashapsuinen shuttle kestävällä, johdonmukaista lento sopii kaikille seuroille ja liigan. Nopeudet saatavilla 76, 77, 78, 79.

tekniikka:

BI AXIAL DYNAMICS:

Carltons tuotekehitysosasto on ollut tiiviisti tutkinut bio mekaniikka sulkapallo swing. Tämä laaja tutkimus on ajettu yhdellä visio: luoda kehys, joka tarjoaa aerodynaaminen tehokkuus jokaisessa vaiheessa yläpuolella sulkapallo vauhdissa.

Bio mekaaninen analyysi yläpuolella sulkapallo swing korostaa 2 erillistä aerodynaamisen suuntaan ilmeistä aikana swing vaiheessa. Suunta 1 merkitään kaaviossa 1 Vihreä nuoli. Direction 2 on merkitty punaisella nuolella.

Ilmavirta analyysi aikana swing vaiheessa osoittaa myös olemassaolon 2 aerodynaaminen suuntaan jälleen esiin suhteellinen vihreä ja punaiset nuolet. Carltonin uusi Bi Axial Dynamics runko kehittyy tehokkaampi aerodynamiikan molempiin suuntiin verrattuna kilpailijan kehyksiä.

Tämä lisää tehokkuutta voima välitetään pään poikkipinta runko profiilia, joka on enemmän aerodynaaminen kuin kilpailija kehyksiä. Kehityksen aikana, yli 80% pelaajista ilmoitti uuden Bi Axial kehysprofii- toimitetaan kasvoi swing nopeus.

CIRCOMETRIC:

On perinteinen soikea kehys yläosa tarjoaa kompaktin iskevä alue ylivoimainen ohjaus, koskettaa ja tuntea. Pienempi pää geometria tarjoaa myös lisääntyneen swing nopeustaulukko isometrinen kehyksiä.

JAPANESE HM CARBON:

Peräisin Japanista, Japani Hi Modulus (HM) Hiili on korkein erittely hiili saatavilla markkinoilla varmistaa oman Carlton runko kuin muilla rakennusmateriaalien runko vasteen ja vakautta.

XTREME TENSION FRAME:

Hienomekaniikkaa ja hyödyntämistä hienoimmista rakennusmateriaalien takaa Carlton kehykseen mahtuu 11% korkeampi merkkijonon jännitteitä verrattuna kilpailijan kehyksiä.

STABILISOR TOPCAP:

Tuomalla 4 kupera kanavat yläkanteen, jäykkyys alkuun korkki on lisääntynyt mahdollistaa suuremman laukaus tarkkuutta ja valvontaa.

ULTRA LITE CAP:

Käyttäen matriisi rakenne, Carlton on uudelleen suunniteltu päätykannen vähentää painoa 28% liittyvien yleisten parannettu pelattavuus.

PRO V12 läpiviennit:

Sijoitettu 3 ja yhdeksän kantoja, nämä erikoistuneita grommets on pehmennyt sallimaan suuremman merkkijonon liikkeen lisäten tehon poikki pallolla vyöhyke.

Käsityönä:

Jokainen palkkio Carlton maila on huolellisesti käsityönä ja tarkennusten ammattitaitoisesti hyödyntämällä yli 40 vuoden kokemus.


Tilaa nyt oma Carlton GT3 78:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Carlton GT3 78:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Carlton GT3 78:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 33.99 $. Suuresta Sulkapallot tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Carlton GT3 78

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje