`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Carlton

Carlton GT2 77

  • Carlton GT2 77
  • Carlton GT2 77

Carlton GT2 77

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Carlton GT2 77

Grade 2 laatu höyhenet sopii kaikille kansallisen turnauksen ja liigaottelua. Nopeudet saatavilla 76, 77, 78, 79.

tekniikka:

NANOFILM DURABILTY TECHNOLOGY:

Jokainen sulka vahvistuu soveltamalla ainutlaatuinen suojaava pinnoite ulkopintaan sulka varsi. Tämän seurauksena sulka hajoaminen on huomattavasti vähennetty ja sulka kestävyys lisääntyy.

OXYGENTATED TITANIUM:

2009, tuomme markkinoille maailman ensimmäisen synteettisen sukkula kestävyyttä tekniikkaa. Happipitoista Titanium vaikutuksia hiukkasia molekyylitasolla parantaa sidoslujuus ja lisäämällä synteettinen hame kestävyys (testi yli tunnin simuloitu toisto).


Älä odota enää ostaaksesi Carlton GT2 77 reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, smashinn:sta löydät myös muita Sulkapallot tuotteita Pallot kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Carlton GT2 77 ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Sulkapallot tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Carlton GT2 77

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Mukava

-

mukava

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje