`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Bullpadel

Bullpadel Senso Pro 3 Units

  • Bullpadel Senso Pro 3 Units
  • Bullpadel Senso Pro 3 Units

Bullpadel Senso Pro 3 Units

Tuotekuvaus Bullpadel Senso Pro 3 Units

3 pisteen pakkaus SENSOPRO System. Senso Pro on 25% ohuempi, joka tarjoaa maksimaalisen tuntemuksen ja parannuksen. Tiukempi ja turvallisempi kahva sen kykyyn imeä kosteutta. Kosketus ja optimaalinen mukavuus pelin ja harjoittelun kaikilla osa-alueilla.

Löydä suosikki Padel-mailatmallisi ja nauti tennis & padelsta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Bullpadel Senso Pro 3 Units:n. Jos sinulla kysyttävää Bullpadel Senso Pro 3 Units:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä tennis & padelasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Bullpadel Senso Pro 3 Units

Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje