`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Born

Born X-Tra Bar Box 12 x 55gr

  • Born X-Tra Bar Box 12 x 55gr
  • Born X-Tra Bar Box 12 x 55gr

Born X-Tra Bar Box 12 x 55gr

Tuotekuvaus Born X-Tra Bar Box 12 x 55gr

SYNTYNYT XTRA BAR SOKERIKULÖÖRI on patukka herkullinen karamellin makuinen. Tämä patukka on ihanteellinen 2: 1 glukoosi / fruktoosi-suhde, lisäävät karbo saannin harjoituksen aikana. Kehitetty ja testattu yhteistyössä Team Giant Alpecin.

Ominaisuudet:

helposti pureskeltavat

Tarjoaa XTRA energia

Voidaan ehkäistä nälkää knock

2: 1-suhteessa glukoosi / fruktoosi

non sulaminen


Born X-Tra Bar Box 12 x 55gr erikoistarjous on sinua varten! Käy smashinn:ssa, kun haluat uusia tennis & padelvarusteesi. smashinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten Born, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Terveys ja ravintotuotteet.

Ominaisuudet Born X-Tra Bar Box 12 x 55gr

Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje