`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Born

Born Super Liquidgrel Box 12 x 55ml

  • Born Super Liquidgrel Box 12 x 55ml
  • Born Super Liquidgrel Box 12 x 55ml

Born Super Liquidgrel Box 12 x 55ml

Tuotekuvaus Born Super Liquidgrel Box 12 x 55ml

Valmista juotavaksi nesteen energiaa geelin erinomainen vaikutus. SYNTYNYT NESTE SUPER geeliä sisältää 21,5 grammaa hiilihydraatteja ja maksimoi täydennystä glykogeenin. Ihanteellinen ottaa harjoituksen aikana. Sisältää myös natriumia ja kaliumia optimoimiseksi nesteytyksestä.

Ominaisuudet:

Nopea imeytyminen veressä

Helppo juoda, ei vettä tarvita

Voidaan ehkäistä Nälkä Knock

Hyvin sulavaa vatsassa

Sekoita nopeasti ja monimutkaisia ​​hiilihydraatteja

Apple maku

Gluteeniton


Oletko kiinnostunut Born:n Super Liquidgrel Box 12 x 55ml:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla smashinn:n valikoimassa, omassa tennis & padel verkkokaupassasi. Meiltä smashinn:lta löydät suuren valikoiman Born-merkkisiä tennis & padel varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Born Super Liquidgrel Box 12 x 55ml vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt smashinn:n laajaan valikoimaan tennis & padel varusteita.

Ominaisuudet Born Super Liquidgrel Box 12 x 55ml

Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje