`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Black crown

Black crown Piton 3.0

  • Black crown Piton 3.0
  • Black crown Piton 3.0
  • Black crown Piton 3.0

Black Crown Piton 3.0

Tuotekuvaus Black crown Piton 3.0

Erinomainen suorituskyky, joka on suunniteltu yksinomaan ammattilaisille tai pelaajille, jotka haluavat kehittyä peliin.

Ominaisuudet:

Paino: 360 - 375 gr.

Marco: 38mm.

Marco: Kaksoisputkinen hiilikuitu 80%.

Ulompi ydin: 2 lasikuitulevyä + 1 arkin punottu ja vahvistettu hiilikuitu.

Sisäosa: MUSTA EVA-kumi, jonka keskitiheys on kovuus.

Taso: Ammattilaiset, korkea kilpailu.

Teho: 95%.

Ohjaus: 100%.


Osta Black crown Piton 3.0 markkinoiden halvimmalla hinnalla! tennis & padel verkkokauppamme, smashinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Padel-mailat lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Black crown Piton 3.0:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset tennis & padel kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Black crown Piton 3.0

Ikä
Muoto
Tasapaino
Kehysten koostumus
Keskustan tyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Meloa

-

Oikein hyvä!

Suositeltava edistynyt pelaaja

-

Etsin arvosteluja tästä mailasta monista osista, ja niitä löytyy vähän, uskallan ostaa sen ja olin todella yllättynyt, se on erinomainen maila, sillä on melko hyvä ohjaustehon suhde, keskikova BlackEva tuntuu tiukalta, mutta ilman että siitä tulee "lauta" on hyvä kosketus ja tuntuu erittäin tasapainoiselta. Valokuvassa näyttää siltä, että se olisi luunväristä, mutta se on todella kullanväristä, ja kuten joku toisessa kommentissa sanoi, pallopaketti ei ole mukana. Tilasin näistä 2, yksi merkittiin 364 grammaan ja toinen 366 grammaan, mutta pito on jätetty noin 374 grammaan, erinomainen paino jollekin, joka pitää puolipaksuista mailoista. Jos olet MEXICOSta, yritä VÄLTETTÄÄ Correos de Méxicoa, se on marttyyrikuolema, vaikka he olivat vain 3 viikkoa myöhässä, palvelu on huono, joten heidän käydessäsi sinun on soitettava 3 tai 4 kertaa ennen kuin voit puhua jonkun kanssa, ja jokainen puhelu on noin 15 Odota minuutteja Pakkaukseni tuli tullille, ja se yllättäen jätti sinne lyhyessä ajassa, kiinteä vero oli 574 pesoa, ja kun he avasivat pakkaukseni tarkistaakseen, ne leikattiin leikkuri / Exacto / Razor -mailallani, nyt minulla on mukava erottuva murtuma Koko tapaus kyllä, hyvin suora. Hän saapui Monterreyn jakelukeskukseen, jossa hän ei voinut mennä henkilökohtaisesti ja joutui menemään "Ventanillaan", etäisyys keskustasta · Ventanillaan · on 5 minuuttia autolla, ja paikkaan pääseminen kesti yli puolitoista viikkoa. Minne voin mennä hakemaan hänet. Joka tapauksessa, se on minun kokemukseni Correos de Mexico, kysyin ympäri, koska ystäväni kertoi minulle, että DHL: n mennessä hänen paketti oli viivästynyt 2 kuukautta, kunnes "meni hyvin", mutta palvelu on jotain, mitä sinun pitäisi harkita.

Erinomainen lapio

-

Lapila on erinomainen, erittäin mukava täydellisen tehon / ohjaussuhteen kanssa. Haluaisin ostaa sen taas silmät silmät. Mutta niiden ei pidä sijoittaa kuvia palloista, koska niitä ei sisälly toimitukseen.

Erinomainen maila

-

Maila, jolla on paljon lentokontrollia ja tasainen lyönti, hyvä niille, jotka pitävät kovista mailoista. Mielestäni yksi parhaista mitä olen koskaan pelannut.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje