`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Babolat

Babolat RPM Blast 200 m

Babolat RPM Blast 200 m

  • Babolat RPM Blast 200 m
  • Babolat RPM Blast 200 m
  • Babolat RPM Blast 200 m

Babolat RPM Blast 200 m

Tuotekuvaus Babolat RPM Blast 200 m

Se on voittanut valinta Rafael Nadal, Jo-Wilfried Tsonga ja Samantha Stosur. Oikea merkkijono pelaajille, jotka haluavat hallita ja uskomattoman spin:

Täynnä uusinta teknologiaa, tämä tiheän co polyesteri monofilamenttilanka merkkijono on täysin ainutlaatuinen tunne ja voimakas, ultra high speed response.The kahdeksankulmainen osio ja rajat liittyvät silikoni pinnoite mahdollistaa jouset nopeasti palata alkuperäiseen asentoonsa ja "purra" THE palloa paremmin mahdollisimman spin.

Ominaisuudet:

Kokoonpano: Co polyesteriä. Octogonal poikkileikkaus

String tyyppi: monofilamenttilanka


Jos haluat tietää lisää Babolat RPM Blast 200 m:sta tai muista Babolat-merkkisistä tuotteista Tennismailat kategoriassa smashinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia tennis & padel:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Säie valikoimaamme, mistä voit valita tennis & padeltuotteita Babolat:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Babolat RPM Blast 200 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen

-

yksi parhaista kielistä, jota olen kokeillut

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje