`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Babolat

Babolat RPM Blast 100 m

Babolat RPM Blast 100 m

Babolat RPM Blast 100 m

  • Babolat RPM Blast 100 m
  • Babolat RPM Blast 100 m
  • Babolat RPM Blast 100 m
  • Babolat RPM Blast 100 m

Babolat RPM Blast 100 m

Tuotekuvaus Babolat RPM Blast 100 m

Se on voittanut valinta Rafael Nadal, Jo-Wilfried Tsonga ja Samantha Stosur. Oikea merkkijono pelaajille, jotka haluavat hallita ja uskomattoman spin!

Täynnä uusinta teknologiaa, tämä tiheän co polyesteri monofilamenttilanka merkkijono on täysin ainutlaatuinen tunne ja voimakas, erittäin nopea vaste.

Kahdeksankulmainen osio ja rajat liittyvät silikoni pinnoite mahdollistaa jouset nopeasti palata alkuperäiseen asentoonsa ja "purra" palloa paremmin mahdollisimman spin.

Ominaisuudet:

Kokoonpano: Co polyesteriä. Octogonal poikkileikkaus

String tyyppi: monofilamenttilanka.


Älä odota enää pidempään ja osta Babolat RPM Blast 100 m. Jos sinulla on kysyttävää Babolat RPM Blast 100 m:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä smashinn yhteydenottosivumme kautta. smashinn tarjoaa erityisen kokoelman Tennismailattuotteita tennis & padel:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Tennismailat varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Säie varusteilla.

Ominaisuudet Babolat RPM Blast 100 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje