`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Babolat

Babolat Red Felt Box

  • Babolat Red Felt Box
  • Babolat Red Felt Box

Babolat Red Felt Box

Tuotekuvaus Babolat Red Felt Box

Tämä pallo on isompi ja hitaampi kuin tavallinen pallo; sopii aikuisten aloittelijoille ja lapsille. Se parantaa tietoisuutta pallo, tilaa, ja aivohalvaus.Tekniset tiedot:


Saatavana 2 muodoissa: 24 pallo minigrip-pussit ja 3 palloa pussiin.

Tämä pallo on 75% hitaampi kuin tavallinen pallo.


Tällä hetkellä, Babolat Red Felt Box tuotetta on saatavilla smashinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Babolat-merkkisiin tennis & padel tuotteisiin, joita tennis & padel verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Tennispallot kokoelman malleilla. smashinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Pallot-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat tennis & padel-tuotteet.

Ominaisuudet Babolat Red Felt Box

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje