`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Babolat

Babolat Pure Strike VS Tour

  • Babolat Pure Strike VS Tour
  • Babolat Pure Strike VS Tour
  • Babolat Pure Strike VS Tour

Babolat Pure Strike VS Tour

Tuotekuvaus Babolat Pure Strike VS Tour

Uusi Pure Strike on erittäin vahva hyökkääjä pelaajille, jotka haluavat raskas maila. Pelaajille, jotka nopeuttavat palloa ja täytyy vastata lisätä tarkkuutta. Neliö palkki ja merkkijono kuvio 16/20 ovat vahvuuksia maila

Tekniset tiedot:

Kokoonpano: Grafiitti

Paino: 320 g / 11,3 oz.

Pään koko: 630 cm 2/98 sq. In.

Balance kohta: 310 mm

Pituus: 685 mm / 27.

Joustavuus: 67 ra


Babolat Pure Strike VS Tour:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Babolat:n tuotteista ja muista tennis & padeltuotteista, tsekkaa myös Tennismailat tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme smashinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Babolat Pure Strike VS Tour

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje