`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Babolat

Babolat Pure Drive Unstrung

Babolat Pure Drive Unstrung

  • Babolat Pure Drive Unstrung
  • Babolat Pure Drive Unstrung
  • Babolat Pure Drive Unstrung
  • Babolat Pure Drive Unstrung

Babolat Pure Drive Unstrung

Tuotekuvaus Babolat Pure Drive Unstrung

Babolat on laajentanut tämän uuden sukupolven ikonimaisen Pure Drive -mallin, joka on laajentanut legendaarisen tehon jokaiseen laukaukseen, jonka kilpailukykyiset ja vaativat pelaajat ovat odottaneet tästä maastosta, tarjoavat samalla parhaan mahdollisen tunnelman ainutlaatuisella tärinänhallinnalla ja vertaansa vailla olevilla

mukavuus. Kaksi keskeistä Babolat-innovaatiota antavat mahdollisuuden: FSI Power ja Cortex Pure Feel.

Pelaajien pitää ylläpitää valtaa kaikissa tilanteissa vastustajia vastaan. Uusi Pure Drive sisältää optimoidun FSI Power -jono -kuvion ja uuden timanttiventtiilin, joka antaa suuremman makean pisteen. Tuloksena on maksimaalinen teho jokaisessa laukauksessa, vaikka se olisi keskellä. Babolatin FSI Power antaa pelaajille tarvittavan luottamuksen yrittääkseen kaiken kentällä ja, mikä tärkeintä, suorittaa korkeimmalla tasollaan.

Brändin tärinänvaimennustekniikka, Cortex, tarjoaa pelaajille hyödyllistä tietoa, joka tuo tunteita lähemmäksi kättä. Rohkean teknologisen kumppanuuden ansiosta uudella Pure Driveilla on tämän konseptin kehittyminen optimaalisen tunteen saavuttamiseksi.

Tekniset tiedot:

Koostumus: grafiitti

Paino: 300g / 10,6 oz.

Pään koko: 645 cm² / 100 m².

Tasapaino: 320 mm

Pituus: 685 mm / 27 tuumaa.

Joustavuus: 72 RA


Älä odota enää ostaaksesi Babolat Pure Drive Unstrung reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, smashinn:sta löydät myös muita Tennismailat tuotteita Tennismailat kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Babolat Pure Drive Unstrung ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Tennismailat tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Babolat Pure Drive Unstrung

Ikä
Säie
Babolat-sarja
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Mailan yläosa

-

moitteeton toimitus ja pakkaus hyvä suoja ja ajoissa suositella kiitos

Suuri maila ja erinomainen toimitusaika

-

Sääli, että Babolat on lopettanut sen, uusi on liian kallis, tämä on erittäin tasapainoinen ja erinomainen kaikilla pelitasoilla. Toimitusaika oli erittäin nopea

Babolat puhdas asema

-

Erittäin hyvä hankinta Upea tunne pelaajalta, hyvä volley ja voimakas.

Kiinteä keinu tuntuu

-

Upea maila. Nopea toimitus myyjältä. Hyvää vastinetta rahalle.

Luokitus

-

hieno tuote

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje