`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Babolat

Babolat Feather 2 77

  • Babolat Feather 2 77
  • Babolat Feather 2 77

Babolat Feather 2 77

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Babolat Feather 2 77

SHUTTLECOCK, JOKAA ILMAINEN FLIGHT-LAATU: IDEAL TOURNAMENTS!

BABOLAT 2-sulkapallo on tehty hanhenhöyhenistä ja massiivisesta korkkipohjasta, mikä tekee siitä täydellisen turnauksissa tai klubikilpailuissa. Erittäin laadukkaasta tarkkuudestaan ​​se on ihanteellinen pelaajille, jotka etsivät erittäin hyvää lentonopeutta ja kestävyyttä.


Osta nyt Babolat Feather 2 77 niinkin edulliseen hintaan kuin 26.49 $. Babolat:n valmistama Feather 2 77:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. smashinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille tennis & padeltuotteille. Tarkastele kaikkia Pallot-osastomme Sulkapallot:a.

Ominaisuudet Babolat Feather 2 77

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje