`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Babolat

Babolat Feather 1 77

  • Babolat Feather 1 77
  • Babolat Feather 1 77

Babolat Feather 1 77

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Babolat Feather 1 77

TÄRKEÄÄ LAATUVAATIMUKSIA, JOTKA TARVITTAVAT YKSIN MAHDOLLINEN TURVALLISUUS: IDEAL FOR COMPETITIONS!

BABOLAT 1 sulkapallo on valmistettu hienoimmista hanhisuihkusta ja kiinteästä korkista. Tämä laadukas sulkapallo kehitettiin kansainvälisille turnauksille: se on tarkoitettu maailmanluokan pelaajille, kuten Joachim FISCHER NIELSENille, Kenta KAZUNOlle ja Sashina VIGNES WARANille. Se tarjoaa erinomaisen lennon tarkkuuden, mikä tekee siitä nautinnollisen.

Sävellys

Sulka


Hyödy nyt Babolat Feather 1 77 tarjouksistamme. tennis & padel verkkokaupastamme, smashinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden tennis & padel varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin tennis & padel kategorioihin ja löydä suosittuja Babolat-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Babolat Feather 1 77

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje